Astăzi a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, eveniment în cadrul căruia primarul Cristian Gentea a fost desemnat oficial, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ. Tot astăzi a fost validată și lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local.

La Adunarea Generală au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae (MDLPA), Alexandru Stoica (MDLPA) și Dragoș Drăghescu (MDLPA), vicepreședinții Consiliului Județean, Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, primari din localități limitrofe, consilieri județeni, consilieri locali, precum și numeroși susținători.

„Suntem ferm deciși să câștigăm toate bătăliile electorale din acest an în Pitești și în Argeș. Aici, la Pitești, niciun partid, chiar nicio alianță de partide nu va fi capabilă să se prezinte în fața cetățenilor cu o asemenea echipă redutabilă cum este cea a PSD Pitești! O asemenea echipă nu poate însemna altceva decât victoria! Am încredere în domnul primar Cristian Gentea și în echipa sa care vor aduce cu siguranță rezultatul scontat de noi toți!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Au trecut aproape patru ani de când Cristian Gentea a câștigat alegerile pentru Primăria Pitești. Dacă mergem prin oraș vedem realizări de parcă ar fi la al treilea mandat! Pentru Cristian Gentea vorbesc faptele și mai presus de orice faptul că a adus la Pitești, după mulți ani, sute de milioane de euro pentru dezvoltare. Consider că Piteștiul se situează în prezent între primele orașe din țară din punct de vedere al investițiilor pentru infrastructură, mediu, cultură și sprijinirea mediului economic”, a declarat Ovidiu Puiu.

„Dacă facem bilanțul la ceea ce a realizat domnul primar Cristian Gentea în acest mandat, ar trebui să discutăm zile în șir! Susținerea este cuvântul-cheie pe care trebuie să îl avem cu toții în minte. Domnul Cristian Gentea are susținere de la nivel central, inclusiv susținerea directă a premierului Marcel Ciolacu. Are toată susținerea și la nivel județean. Acum trei ani și jumătate a candidat, practic, în tandem cu domnul președinte al C.J. Ion Mînzînă. Și, cel mai important, Cristian Gentea are susținerea dvs., a celor care vă aflați astăzi aici, și a cetățenilor municipiului!”, a declarat Nicolae Georgescu.

Mult succes Cristian Gentea și PSD Pitești!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.