Am fost ales senator al Partidului Național Liberal prin voturile cetățenilor județului Argeș pentru a susține o guvernare liberală fără PSD, care să realizeze dezvoltarea armonioasă a României, să sprijine comunităţile locale lipsite de resurse și să asigure creșterea nivelului de trai al populației. Am convingerea că PNL nu trebuie să ajungă la guvernare alături de PSD, partid față de care se găsește într-o opoziție istorică și într-o totală incompatibilitate doctrinară.

În consecință, nu voi uita niciun moment angajamentele pe care le-am luat în fața electoratului și nu voi susține formarea de către PNL a unei noi majorități parlamentare alături de PSD, partidul care a blocat 3 decenii dezvoltarea României. Nu voi sprijini un nou Guvern în care PNL să fie dependent de PSD! Nu voi accepta tranzacționarea intereselor esențiale ale României pentru ca o persoană sau alta să poată rămâne în funcție”.

Dănuţ Bica, senator PNL de Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.