Înscrierea cunoscutului medic piteştean în PSD nu a rămas fără ecou. Mulţi dintre cititorii noştri ne-au abordat şi ne-au întrebat ce urmăreşte medicul Tase prin asocierea cu PSD, iar cei mai mulţi dintre ei ne-au spus că, precis, i se pregăteşte acestuia numirea pe o funcţie ce necesită sprijin politic. La întrebarea noastră legitimă, doctorul Adrian Tase a răspuns astfel:

„Nu pot să spun că urmăresc vreo funcţie. Acest lucru a fost precizat şi de preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, atunci când m-a prezentat în şedinţa pe care a avut-o cu liderii partidului din judeţ. Eu nu am cerut nimic, iar dl Mînzînă, de asemenea, nu mi-a promis ceva.

Sunt foarte bine ancorat în zona medicală cu activitatea pe care o practic cu bucurie. Nu simt nevoia unei funcţii suplimentare de conducere, care – pentru mine – în acest moment ar reprezenta un stres în plus. Eu urmăresc să îmi desfăşor activitatea profesional în condiţii foarte bune, inclusiv extensia culturală împreună cu fiul meu. Mi-aş dori să să contribui pentru argeşeni la nişte programe pe zona medicală. Am scris, scriu şi voi scrie astfel de programe…

În concluzie, în zona medicală nu doresc funcţii. În ceea ce priveşte zona politică, nu am venit cu gândul să iau funcţia cuiva, dar – dacă va fi nevoie – pot accepta aşa ceva, dacă lucrurile evoluează într-o astfel de direcţie”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.