În cea de a treia duminică a lunii iunie, localnicii din Cicănești sărbătoresc Nedeia sau ziua comunei. Peisajul acestor locuri binecuvântate de Dumnezeu este extraordinar, oamenii sunt vrednici, buni gospodari și, mai presus de orice, știu să ducă mai departe moştenirea sănătoasă a trecutului comunității lor.

Președintele PNL Argeș și ministru al Justiției, Alina Gorghiu, alături de prefectul județului, Radu Perianu, de directorul Cancelariei Prefecturii Argeș, Dragoş Predescu, de secretarul de stat Ion Popa, de senatorul Dănuţ Bica, de primari liberali și de alți colegi din BPJ au participat, la invitația domnului primar Ion Ionescu, la ziua comunei. Edil cu vastă experiență în administrație, domnia sa conduce destinele localității din anul 1996 și ne-a spus că Nedeia de la Cicănești este una dintre cele mai vechi sărbători din Argeș care celebrează o localitate. O sărbătoare frumoasă pentru oameni cu suflet!

Felicitări pentru munca pe care o depuneți pentru frumoasa dumneavoastră comună, pentru dorința de a dezvolta în continuare Cicăneștiului, prin proiectele pe care le susțineți de atâtea mandate și pentru păstrarea minunatei tradiții a Nedeii!

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.