Începând cu data de 10 iunie și până astăzi au avut loc „Zilele Orașului Topoloveni”, oraș de la a cărui primă atestare documentară se împlinesc 602 ani.

Primarul Gheorghiță Boțârcă și echipa sa au pregătit un amplu program de manifestări care a inclus spectacole pentru toate gusturile, manifestări culturale și sportive, precum și de punere în valoare a tradițiilor populare.

Cu acest prilej, primarul Gheorghiță Boțârcă i-a premiat în această săptămână pe elevii cu rezultate bune la concursuri de profil, precum și pe profesorii de oraș.

Astăzi a venit rândul cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă să fie premiate, iar cetățenii orașului s-au bucurat de un spectacol folcloric. Ziua este întregită de prestigiosul Festival Internațional de Muzică Corală „D.G. Kiriac”.

La evenimentele de astăzi a fost prezentă o echipă a PSD Argeș formată din senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputatul Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, consilierii județeni Nicoleta Nicolescu, Liliana Turturoiu și Marius Pârvu, precum și reprezentanți ai TSD Argeş.

Felicitări primarului Gheorgiță Boțârcă și la cât mai multe proiecte de succes pentru comunitatea din Topoloveni, așa cum a realizat și până acum!

La mulți ani, Topoloveni!

Biroul de presă al PSD Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.