Tocmai de aceea, împreună cu parlamentarii de Argeș, cu ministrul Simona Bucura-Oprescu și colegii din structurile guvernamentale și, desigur, colegii mei de la Consiliul Județean, le suntem alături! Pentru că, de fapt, noi suntem, cu toții, o echipă pentru Argeș!

💯 Spre exemplu, zona metropolitană a municipiului Pitești este în continuă dezvoltare. Nicolae Velcea a reușit să facă în Ștefănești, într-un singur mandat, ce n-au reușit ceilalți până la el. Și, cel mai important, Ștefăneștiul are acum o strategie, ceea ce înseamnă predictibilitate pentru cetățeni și pentru mediul de afaceri. La Bascov, Gheorghe Stancu a continuat să modernizeze comuna care acum poate rivaliza oricând la condiții de trai cu un oraș. Mai mult, grație colaborării cu Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș, cei doi primari au reușit să introducă transportul public de persoane metropolitan cu autobuze! Sunt convins că locuitorii de la Ștefănești și din Bascov știu să aprecieze aceste rezultate!

💯 Tot așa cum sunt convins că vor oferi încrederea lor și primarilor Marian Ibric de la Leordeni, Sorin Lupu de la Priboieni, lui Niculaie Dragnea de la Băiculești și lui Ion Gârleanu, de la Bogați. Oameni cu adevărat gospodari, care împreună cu sprijinul nostru au reușit să acceseze fonduri europene și guvernamentale pentru investiții în comunitățile lor. Oameni care au înțeles că important nu este să vorbește prea mult, ci să faci cât mai mult!

💯 La Davidești, Alin Văduva are, în mai puțin de patru ani de mandat, în jur de 15 proiecte finalizate sau în derulare. Acest lucru m-a convins că este în capabil să pună în aplicare și programul pe care și l-a prezentat pentru viitorul mandat! Asta ca să înțelegeți de ce sunt convins că avem colegi extrem de muncitori, oameni care și-au făcut cu adevărat un țel din a arăta că se poate!

💯 Tot așa cum a arătat că se poate și Cosmin Ion Ștefan! În 2020, a obținut pentru PNL cel mai mare scor electoral din țară (90,16%). A înțeles că aici, la PSD, suntem cu adevărat interesați de dezvoltarea județului, că noi chiar punem osul la bătaie atunci când este vorba de proiecte, așa că ni s-a alăturat. A fost ales președinte al PSD Hârtiești și candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Hârtiești.

Am încredere în colegii mei, știu cât au muncit și ce rezultate au și cred că lumea a înțeles că faptele ne definesc!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.