Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, primarul Piteștiului, Cristian Gentea – prim-vicepreședinte PSD Argeș și vicepreședintele C.J. Adrian Dumitru Bughiu au participat la cea de-a doua ediție a Târgului Serviciilor Sociale din Argeș. Evenimentul a fost organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș (DGASPC), în parteneriat cu Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești, Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie și Sucursala Teritorială Argeș a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.

Scopul principal al evenimentului este promovarea serviciilor sociale acordate persoanelor vulnerabile din județul Argeș și evidențierea rolului crucial al asistentului social în comunitate.

Ion Mînzînă a subliniat importanța colaborării dintre administrația publică și sectorul ONG, menționând că „Târgul Serviciilor Sociale din Argeș este un prilej excelent pentru consolidarea relațiilor de colaborare, promovarea activităților desfășurate și schimbul de experiență între furnizorii de servicii sociale. Astfel, ne asigurăm că nevoile comunității noastre sunt îndeplinite și că se dezvoltă noi servicii în beneficiul tuturor”.

Primarul Cristian Gentea a reliefat faptul că „acest eveniment ne oferă oportunitatea de a arăta aprecierea și recunoștința noastră față de munca și implicarea furnizorilor de servicii sociale. Totodată, este un cadru ideal pentru studenți, viitori asistenți sociali, de a-și explora opțiunile de carieră și de a stabili contacte valoroase pentru viitor”.

DGASPC Argeș, cel mai mare furnizor public de servicii sociale din județ, alături de autorități publice locale și furnizori privați de servicii sociale, și-au prezentat cu acest prilej activitățile și serviciile oferite pentru sprijinirea celor mai vulnerabili membri ai comunității argeșene. Peste 45 de servicii sociale licențiate din județ au avut standuri expoziționale, reprezentând atât sectorul public, cât și ONG-urile implicate.

Evenimentul a fost un succes, demonstrând angajamentul comun pentru dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor sociale. Târgul Serviciilor Sociale din Argeș este un exemplu de colaborare eficientă între sectorul public și cel privat, contribuind la creșterea gradului de cunoaștere și la îmbunătățirea serviciilor sociale pentru toți membrii comunității.

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.