PSD Berevoești l-a desemnat astăzi pe Ionel Mazilu candidat la funcția de primar al comunei Berevoești. Acesta are o experiență bogată în administrație, făcând echipă, ca viceprimar, cu primarul Florin Bogdan Proca. Împreună, cei doi au reușit să implementeze proiecte de succes care au condus la dezvoltarea și modernizarea localității. Florin Bogdan Proca l-a asigurat pe Ionel Mazilu de tot sprijinul său în continuare. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a declarat că parteneriatul său și al C.J. cu administrația din Berevoești va continua.

„Am avut o colaborare foarte bună cu primarul Florin Proca și sunt sigur că la fel vor sta lucrurile și cu viitorul primar Ionel Mazilu. Îi cunosc activitatea ca viceprimar și știu că este ambițios, luptător pentru comunitate și om de echipă. Îi mulțumesc domnului Florin Bogdan Proca și îi urez succes domnului Mazilu! Împreună continuăm să dezvoltăm Berevoeștiul și Argeșul!”, a declarat Ion Mînzînă.

„De 8 ani sunt alături de cetățeni în calitate de viceprimar și vreau să le mulțumesc pentru implicarea și contribuția dumnealor pentru progresul comunității noastre. Voi continua și ca primar să muncesc pentru modernizarea și asigurarea unui viitor european al comunei noastre. Împreună suntem puternici și vom realiza lucruri importante de care se vor bucura și următoarele generații. Împreună mergem mai departe pentru dezvoltarea durabilă a comunității!”, a declarat Ionel Mazilu.

La Berevoești au fost prezenți foarte mulți susținători, dar și o puternică echipă a PSD Argeș condusă de președintele Ion Mînzînă: senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, directorul general adjunct Romsilva, Olavi Nițescu, secretarul de stat MDLPA Vlad Ștefan Niculae, primari din zonă, consilieri județeni și locali.

Mult succes, Ionel Mazilu!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.