Astăzi am avut o întâlnire la Senatul României cu dna Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș, președinte interimar al Senatului și cu directorul Fondului Național de Garantare și Creditare pentru IMM-uri, dl Dumitru Nancu.

Scopul întâlnirii a fost acela de a prezenta problemele și eventualele soluții privind reglementarea pieței energiei, identificate în urma discuțiilor cu colegii din COAL Argeș, din mediul de afaceri în general, precum și cu producătorii de energie și furnizorii de utilități publice. Scopul urmărit este formularea unor amendamente la Ordonanța de Urgență 119/01.09.2022 privind măsurile aplicabile clienților finali din piața de energie electrică și gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2023, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul energie.

Observațiile noastre vor fi transmise Ministerului Energiei pentru analiză. Sperăm să fie considerate utile și să se transpună în decizii care să elimine inechitățile din piață și incertitudinea oamenilor de afaceri privind costurile cu energia.

Liviu Nicolae, preşedinte COAL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.