Domnul Luigi Negoi, fost viceprimar, va candida din partea Partidului Național Liberal pentru Primăria Priboieni la alegerile locale din acest an.

„Mi-am dorit ca oferta noastră să fie una sănătoasă pentru toți locuitorii din această comunitate, așa cum își doresc de mult timp. Un manager bun, o persoană cu idei noi, cu soluții clare și o înțelegere profundă a problemelor locale. Am încredere că Luigi Negoi este persoana care construiește solid, în stare să facă din speranțele de ieri și de azi ale oamenior din Priboieni realitate. Intrăm în competiția electorală cu obiectivul de a oferi tuturor argeșenilor alternativa cea mai bună atunci când vine vorba despre administrație locală” – Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș.

Luigi Negoi, în primul mesaj transmis concetățenilor săi, în calitate de candidat al PNL pentru Primăria Priboieni, a spus: „Este timpul ca și comuna noastră să fie de top. Marea mea mâhnire este că pentru Priboieni, cu aceeași conducere la Primărie încă din 2008, lucrurile în direcția bună nu au venit. Este un semnal clar că e nevoie de o altă administrație locală, care să înțeleagă la firul ierbii problemele reale ale oamenilor de aici. Probleme care nu se rezolvă cu lozinci sau cu promisiuni fără fond, ci cu fapte concrete! Oferta mea către toți cetățenii localității este că voi face tot ce depinde de mine ca lucrurile să între pe făgașul normal. Priboieni merită o dezvoltare echilibrată și coerentă, iar împreună vom putea aduce acele rezultate mult așteptate”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.