PSD Rucăr l-a desemnat astăzi cu unanimitate de voturi pe Marian Dumitru Boncoi drept candidat pentru funcția de primar al comunei.

La eveniment au fost prezenți și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, împreună cu colegi parlamentari, consilieri județeni și primari din zonă, precum și primarul PSD în funcție Ionel Dulamă.

„În primul rând țin să îi mulțumesc domnului Ionel Dulamă pentru ceea ce a făcut ca primar al localității! Chiar a transformat Rucărul! Îi doresc multă sănătate și am convingerea că Marian Dumitru Boncoi va beneficia de toată priceperea și susținerea sa. Cu Marian Dumitru Boncoi primar, Rucărul va continua pe drumul dezvoltării și modernizării și va beneficia de tot sprijinul nostru!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Îmi exprim toată aprecierea și susținerea pentru candidatul PSD la funcția de primar al comunei Rucăr, Marian Dumitru Boncoi. Sunt convins că dumnealui va implementa toate proiectele utile pentru comunitate pe care le-am iniţiat pentru cetăţenii comunei Rucăr. Vor fi și lansate și proiecte noi cu impact benefic asupra localităţii noastre. Facem echipă pentru rucăreni!”, a declarat primarul Ionel Dulamă.

„Mă onorează această candidatură și știu că vor fi rezultate bune, pentru că vom munci în echipă. Mă bazez pe experiența și sfaturile domnului primar Ionel Dulamă și pe susținerea președintelui C.J. Argeș, Ion Mînzînă, a Consiliului Județean și a echipei de parlamentari a PSD Argeș pentru care dezvoltarea și modernizarea fiecărei localități din județ sunt prioritare!”, a declarat Marian Dumitru Boncoi.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.