Știi că ai ajuns în Argeș sau că ai intrat în Pitești, după drumrile proaste, după blocurile neprietenoase, după lipsa de îngrijire care se simte în orice. Sunt rezultatul a peste 30 de ani de administrație PSD.
Sudul României este profund PSD și se simte în nivelul de trai și respectul acordat cetățenilor. Nordul ne arată ce se poate face cu administrații performante, care își iubesc comunitățile. Sudul ne spune, de fiecare dată, de ce nu a putut face ceea ce a promis a zecea oară. În nord avem administrații, la noi, în sud, avem stăpâniri!
Au dezbinat și au stăpânit, au manipulat și au stăpânit, au mințit și au stăpânit, au cumpărat și au stăpânit!
Misiunea lui Radu Perianu și a oricăruia dintre candidații care înfruntă caracatița PSD în aceste alegeri nu este una ușoară, dar istoria ne-a demonstrat că orice stăpânire se năruie sub greutatea propriei incompetențe, a propriei corupții.
Îmi doresc să văd un Argeș și un Pitești administrate, nu stăpânite, pentru că nimeni nu își dorește un stăpân în casa lui!
Îi urez colegului meu Radu Perianu, candidat pentru Consiliul Județean Argeș, putere de muncă și mult succes în lupta pe care o are de dus în numele argeșenilor, alături de ei.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.