Astăzi, 1 iunie, am organizat evenimente dedicate copiilor, pline cu surprize și cadouri pentru ei.

  • În Pitești și Curtea de Argeș, împreună cu organizația Tineretului Național Liberal, au fost pregătite concursuri de aruncat avioane din hârtie.

Copiii s-au strâns în parcuri, unde am aranjat cu grijă „aerodromuri” pentru decolările avioanelor din hârtie. Noi am pus la dispoziția copiilor hârtie, instrumente pentru confecționat și ei au venit cu imaginația și cu bucuria lor.

A fost o distracție nemaipomenită! Nu au lipsit baloanele și premiile pentru cele mai bune lansări de avioane. Fotografiile sunt mărturia vie a bucuriei copilăriei și a faptului că ne-am simțit minunat împreună, de ziua lor.

  • PNL Mioveni și Tineretul Național Liberal Mioveni au organizat Cupa „Pescarul Junior”. Am dorit să oferim un concurs inedit de pescuit, dedicat tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani. Capturile au fost, desigur, pe măsură, fiecare copil alegând cu grijă momelile și tehnicile pentru pescuit, măsurând cu grijă de la dimensiunea plutei la greutatea plumbului.

La mulți ani, copii! Și să vă bucurați de toate minunile din viața voastră!

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.