Ministra Justiției și președinta PNL Argeş, Alina Gorghiu, a fost alături de europarlamentarul liberal, Dan Motreanu, la Muzeul Golești din Ștefănești, la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a. Dan Motreanu este unul dintre europarlamentarii liberali care îi susține cu tărie în Europa producătorii români. Astăzi, la târg, a preluat temele micilor antreprenori argeșeni prezenți la faţa locului

Prefectul Radu Perianu, președintele PNL Pitești, Mihai Cotet și alți colegi liberali au vizitat standurile expoziției cu vânzare si au cumpărat produse locale. Noi, liberalii argeșeni, îi încurajăm și îi susținem pe micii producători și promovăm brandurile locale!

Astăzi, zeci de producători din Argeș, dar și din județele învecinate au participat la târgul de meșteșuguri și produse tradiționale cu fructe, legume, cu produse din carne și lactate, de panificație. Nu au lipsit meșterii populari care au oferit vizitatorilor costume populare, ii, opinci, obiecte din lemn sau păpuși artizanale.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.