Astăzi, echipa PSD a fost alături de primarul Gheorghe Drăgan și de locuitorii din Lunca Corbului cu ocazia celebrării Zilei Comunei în sfânta zi a Nașterii Maicii Domnului. Sute de oameni s-au adunat pentru a sărbători într-o atmosferă plină de bucurie și tradiție. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a acordat primarului Gheorghe Drăgan o diplomă de excelență pentru contribuția sa la dezvoltarea comunității și, împreună cu acesta, a premiat cuplurile care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

„Este o bucurie să fim astăzi împreună, într-o zi atât de importantă pentru toți creștinii! Este o bucurie să văd că aici, la Lunca Corbului, există respect pentru credința strămoșească și pentru tradiții. Iar asta înseamnă că, dacă rămânem uniți și hotărâți, putem avea cu toții un viitor mai bun aici, acasă! La mulți ani!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Această distincție este pentru toți locuitorii comunei, cărora le mulțumesc pentru încredere! Mulțumesc și domnului președinte Ion Mînzînă, Consiliului Județean, și parlamentarilor noștri pentru sprijinul pe care ni l-au acordat pentru dezvoltarea comunității noastre!”, a spus Gheorghe Drăgan.

Atmosfera a fost animată de formații de călușari din Lunca Corbului și din localitățile învecinate, precum Hârsești, Stolnici și Sârbii Măgura (Olt), aducând pe scenă cântecul și jocul tradițional.

Din echipa PSD prezentă la eveniment, condusă de Ion Mînzînă, au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, subprefectul Marius Pîrvu, Eduard Dima, director general adjunct DRDP București, precum și consilieri județeni și locali.