Astăzi a avut loc Adunarea Generală a PSD Brăduleț, în care primarul Florin Iordache a fost desemnat candidat pentru funcția de primar al comunei. Lucrările Adunării Generale au fost conduse de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

„Primarul Florin Iordache se bucură de încrederea și aprecierea locuitorilor din Brăduleț. Se vede și de ce când ajungi în comună și vezi câte investiții s-au făcut. Împreună vom continua să muncim pentru dezvoltarea localității. Primarul Florin Iordache va avea tot sprijinul meu și al echipei PSD!”, a spus Ion Mînzînă.

„PSD are o echipă politică puternică, valoroasă și bine închegată, cu care am colaborat foarte bine și sunt convins că vom avea o colaborare strânsă și benefică în continuare, ceea ce va duce la un plus pentru comunitatea din Brăduleț. Succesul constă în munca de echipă”, a declarat Florin Iordache.

La Brăduleț au fost prezenți și senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședinții C.J. Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primarul Constantin Oancea de la Mușătești, directorul Muzeului Golești, Iustin Dejanu, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Nicolae Stancu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.