Ion Cojocaru, primarul comunei Nucșoara, a fost desemnat astăzi candidat al PSD pentru un nou mandat de primar. La lucrările Adunării Generale a PSD Nucșoara care au fost conduse de către Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv al PSD Argeș, a fost prezentă și o numeroasă echipă PSD din care au mai făcut parte deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte al organizației județene, senatorul Ovidiu Puiu, vicepreședinte, Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Eduard Dima, director general adjunct al DRDP București, primari din zonă, consilieri județeni, consilieri locali și susținători.

„Ne este drag să venim la Nucșoara pentru că aveți o localitate frumoasă. O localitate cu oameni harnici, pricepuți. Dar cel mai important atu la Nucșoara este acela că aveți un primar gospodar! Un primar care face echipă cu cetățenii, un primar care construiește, un primar care iubește nespus aceste locuri” – Simona Bucura-Oprescu.

„Mulțumesc mult echipei PSD condusă de doamna ministru Simona Bucura-Oprescu care este alături de noi astăzi. De fapt, dincolo de munca de la nivel local, trebuie spus că tot ce s-a făcut și se face în Nucșoara înseamnă rezultate ale unei munci de echipă. Mulțumesc cetățenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în toți acești ani, iar obiectivul meu principal rămâne același: să dezvoltăm Nucșoara, să o modernizăm, să o facem cât mai atractivă din punct de vedere turistic, dar fără a-i știrbi cu nimic farmecul special pe care i-l conferă un cadru natural de excepție pe care avem datoria să îl protejăm!” – Ion Cojocaru.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.