Astăzi, Biroul Politic Județean, primarii PNL Argeș mi-au dat încrederea lor pentru a candida la președinția Consiliului Județean Argeș. Mă onorează votul de astăzi, așa cum mă onorează toți argeșenii care îmi scriu zilnic, care mă opresc pe stradă și care îmi spun că vor servicii medicale decente, drumuri bune, să fie respectați de instituțiile publice și o administrație modernă.

Oamenii nu cer marea cu sarea, vor normalitate. Voi pune oamenii pe primul loc! Ştim că se poate, știm ce avem de făcut, știm cum trebuie să facem. Județele cele mai prospere din România sunt conduse de liberali.

Vreau să aplicăm în Argeș rețetele de succes pe care le-au aplicat colegii noștri în Cluj, în Sibiu, în Oradea.

Venim cu un concept complex de dezvoltare – #PiteștiTechCity.

Pitești Tech City este un proiect care își propune să dezvolte Argeșul, în următorii 10 ani, după modelul de succes al Clujului.

Se poate! De ce nu s-a putut până acum? Pentru că actuala administrație, cea condusă de Ion Mînzînă și PSD, a dat dovadă de lipsă totală de viziune și incapacitate de a prioritiza investițiile.

Argeșul are nevoie de respect!

După 30 de ani este absolut necesar ca acest județ să aibă o șansă reală de a se dezvolta, iar acest lucru se poate întâmpla doar sub o administrație liberală. Nu sunt vorbe în vânt sau doar niște simple lozinci. S-a demonstrat foarte clar că, timp de 30 de ani, PSD-ul nu a reușit să dezvolte acest județ.

Nu poți să vii din 4 în 4 ani și să spui că tu ești cel care va duce Argeșul pe primul loc, în timp ce Argeșul coboară loc după loc în clasamentul economic al județelor țării. În ultimele trei mandate PSD, Argeșul a coborât patru locuri. De pe locul 8, pe locul 12.

Actuala conducere a județului se laudă cu câteva zeci de kilometri de asfalt, în vreme ce Argeșul are 1.200 km de drumuri județene. La un calcul simplu, lui Ion Mînzînă i-ar mai trebui 20 de mandate ca să asfalteze toate drumurile din județ… asta în cazul în care nu s-ar mai strica între timp ceea ce ar asfalta pe parcurs.

Spitalele administrate de Consiliul Județean Argeș sunt un dezastru, ceea ce arată că nici sănătatea argeșenilor nu s-a aflat pe lista de priorități a administrației județene.

Încă un exemplu care arată lipsa de viziune în ceea ce privește potențialul județului și oportunitățile de dezvoltare este faptul că, deși Autostrada Pitești-Sibiu va trece pe la Curtea de Argeș, conducerea județeană nu a gândit o soluție de descărcare a traficului. Se vorbește demult despre o centură a municipiului Curtea de Argeș, dar nimeni nu a făcut nimic, astfel că Argeșul se va trezi în situația în care Autostrada, în loc să aducă turiști în nordul județului, va lua oamenii de aici și îi va duce spre obiectivele turistice din Vâlcea și Sibiu.

Dacă nu gândim o strategie de dezvoltare coerentă și pe termen lung, dacă nu ne mobilizăm și nu aducem aici investitori, județul nostru va continua să coboare anual, până va ajunge în coada clasamentului dezvoltării economice și nivelului de trai.

Administrația PSD, domnul Ion Mînzînă, ne vântură în față niște sloganuri impersonale, spunându-ne că ei sunt cei care vor duce Argeșul pe primul loc. Noi vom pune oamenii pe primul loc și, punând oamenii pe primul loc, restul va veni de la sine. Lucrând pentru și în numele oamenilor, pentru creșterea calității serviciilor publice, va crește automat și locul pe care îl va ocupa Argeșul în topul dezvoltării economice a județelor.

Am 51 de ani, am fost peste 25 de ani avocat, am apărat oameni, am reprezentat mii de argeșeni. Când am intrat în politică, mi-am propus să nu depind niciodată de nimeni. Și am reușit! Mâine, dacă nu mai fac politică, sunt același om. Am ce să fac, am o profesie, am din ce trăi, am pentru ce trăi. Am fost consilier local la Pitești și prefect al județului Argeș în ultimii 2 ani.

Intru în această bătălie să câștig, nu doar să candidez!

Mulțumesc, Alina Gorghiu și Hubert Thuma pentru suport! Mă bazez pe voi!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.