Senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica a participat zilele trecute la dezbaterea pe tema ”Clădirile-monument. Finanțare pentru restaurare, valorificare, protecție prin legi coerente” și a subliniat faptul că și în județul Argeș există un număr foarte mare de clădiri de patrimoniu care se află în stare de colaps.

”În România, dar îmi mod special în județul Argeș, există un număr foarte mare de clădiri de patrimoniu care se află în stare de colaps sau pre-colaps și necesită intervenții urgente pentru a fi salvate.

Din acest motiv, am susținut, în calitate de co-inițiator, propunerile legislative lansate de către colegul meu Liviu Brătescu, senator PNL de Iași, și am participat cu deosebit interes la dezbaterea pe tema Clădirile-monument. Finanțare pentru restaurare, valorificare, protecție prin legi coerente, pe care a organizat-o marți, 20 iunie, la Senatul României”, a spus senatorul Dănuț Bica.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.