Florea Ene a fost desemnat astăzi candidat al PSD la funcția de primar al comunei Moșoaia. Acesta se bucură de apreciere în rândul cetățenilor din licalitate, fiind pentru mai multe mandate primar al comunei. Are o bogată experiență administrativă, iar în perioada în care a fost primar au fost implementate cele mai importante proiecte de modernizare și dezvoltare a localității.

Lucrările Adunării Generale au fost conduse de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș. Au fost prezenți la Moșoaia deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, consilierul județean Nicoleta Nicolescu, președintele PSD Moșoaia, Simona Bușcă și consilieri locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Andreea Călinescu Oner.

„Îl cunosc pe Florea Ene foarte bine și știu cât de multe a făcut pentru comuna Moșoaia în calitate de primar. Este omul potrivit pentru a repune localitatea pe drumul firesc al dezvoltării! Va avea în continuare toată susținerea mea și a Consiliului Județean, dar și a echipei de parlamentari ai PSD Argeș. Sunt convins că oamenii din Moșoaia vor face alegerea corectă în acest an, iar aceasta este una singură: Florea Ene!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Permanent am menținut legătura cu consătenii mei. Știu exact de ce are nevoie comuna, știu exact care sunt problemele cetățenilor și știu ce am de făcut. Împreună cu echipa mea am proiecte și inițiative menite să sprijine și să dezvolte educația, sănătatea, infrastructura și mediul de afaceri local. Ne bazăm în realizarea acestor obiective importante pe sprijinul domnului președinte Ion Mînzînă, al Consiliului Județean, dar și al echipei de parlamentari ai PSD Argeș!”, a declarat Florea Ene.

Mult succes, Florea Ene!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.