A fost lansată platforma unde vor fi depuse toate proiectele pentru accesarea celor 46 miliarde de euro din Politica de Coeziune 2021-2027. Site-ul a fost creat conform cerințelor de transparență ale Comisiei Europene și poate fi accesat la adresa: mysmis2021.gov.ro.

Aplicația MySMIS2021 acoperă toate etapele din ciclul de viață al unui proiect european: definirea apelului, elaborarea și depunerea cererii de finanțare, evaluarea, contractarea, achizițiile, implementarea și monitorizarea desfășurării practice.

Platforma, lansată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, poate fi accesată acum pentru etapa de preînscriere, în care beneficiarii își pot crea contul unic și își pot introduce documentele necesare procesului de accesare a fondurilor. Există deja un sistem de Helpdesk, pentru a se răspunde oricăror nelămuriri. Opțiunea ”Cereri de finanțare” va fi lansată în luna iunie.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.