Astăzi a avut loc Adunarea Generală a PSD Poiana Lacului. Cu acest prilej, viceprimarul Valerică Spirea a fost desemnat candidat al PSD la funcția de primar al comunei Poiana Lacului.

La eveniment au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, directorul general adjunct DRDP București, Eduard Dima, consilieri județeni și locali, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu și simpatizanți.

„De curând, datorită eforturilor făcute de Compania Națională de Drumuri, s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor de construire a unui nou pod la Poiana Lacului. Este numai unul dintre proiectele care prind viață la Poiana Lacului datorită muncii de echipă pe care am făcut-o împreună cu Ministerul Transporturilor condus de Sorin Grindeanu. PSD Argeș înseamnă o echipă performantă care îl va susține pe Valerică Spirea pentru dezvoltarea comunității. Îi doresc mult succes în alegeri!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Vin la Primăria comunei Poiana Lacului din dorința de a implementa proiecte reale de modernizare și de dezvoltare durabilă a localității. Îmi doresc o comună atrăgătoare și modernă, în care concetățenii mei să simtă o îmbunătățire a condițiilor de trai. Voi acționa cu cea mai mare grijă și exigență privind gestionarea banului public și voi elimina orice cheltuială inutilă. Transparența va fi prioritară. Fiecare proiect de hotărâre și fiecare decizie luată în Consiliul Local vor fi aduse la cunoștința cetățenilor. Cu sprijinul președintelui Ion Mînzînă și a parlamentarilor PSD voi accesa proiecte guvernamentale și europene în interesul locuitorilor comunei Poiana Lacului!”, a declarat Valerică Spirea.

Mult succes, Valerică Spirea și echipei PSD Poiana Lacului!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.