Lipsa unuia sau a mai multor dinți, boli parodontale, infecții la nivelul dinților, sau alte probleme care au condus la pierderea dinților sunt situatii în care tratamentul cu implant dentar este recomandat.

BENEFICIILE IMPLANTULUI DENTAR:

  • Implantul dentar reprezintă soluția cea mai sigură, modernă și conservatoare pentru înlocuirea unui dinte, rata de succes a acestuia fiind foarte mare.
  • Implantul dentar este puternic, stabil și arată ca dintele natural, se simte și funcționează în același mod.
  • Implantul dentar este o soluție pe termen lung, cu condiția ca acesta să fie îngrijit corespunzător.
  • Implantul dentar ajută la prevenirea pierderii osoase: preia rolul unei rădăcini de dinți, stimulează osul maxilarului si-l menține ferm şi sănătos.
  • Implantul dentar ajută la păstrarea structurii faciale.

Alegerea implantului dentar se face individualizat, în funcție de nevoile fiecărui pacient, iar cum majoritatea pacienților nu se pot resemna cu lipsa unui dinte prea mult timp, este necesară reducerea acestor etape pentru a-și putea recăpăta zâmbetul cât mai repede.

Conceptul ONE STAGE SURGERY face posibil ca într-o singură intervenție să se realizeze extracții dentare, augumentări osoase sau alte intervenții necesare cu încărcarea imediată a părții proteice (lucrare provizorie fixă).

Practic, pacientul poate veni cu dinţi lipsă, mobili sau afectaţi şi pleacă având o lucrare fixă stabilă.

E-mail: contact@drteo.ro, tel. 0736/407.404 şi QR-ul pentru FB. 

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.