# Testează-te ACUM pentru prevenția și depistarea cancerului de col uterin!

Recoltările se fac la Spitalul Municipal Curtea de Argeş (strada Cuza Vodă, nr. 6-8), iar programările se pot face la numărul 0753.061.532, între orele 08:00-14:00.

Proiectul SCCUT oferă acces gratuit la teste ginecologice (Babeș-Papanicolau și HPV) femeilor cu vârsta între 24-64 ani din Regiunea Sud Muntenia. Amănunte suplimentare găsiţi aici: https://fundatiarenasterea.ro/prezentare-sccut/.

Campanie de informare derulată în cadrul Proiectului SCCUT – Screening pentru Cancerul de Col Uterin și tratament precoce Regiunea Sud-Muntenia, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu INSMC – Spitalul Clinic Polizu, în parteneriat cu Fundaţia Renaşterea, Centrul FILIA şi Sastipen – Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.