Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, structură a Grădiniței „Academia Piticilor”, a primit astăzi vizita unei echipe din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Argeș, coordonată de director CJRAE, doamna Rodica Emilia Ciucă, din care a făcut parte coordonatorul CLI, doamna Ioana Octavia Cristu, prof. logoped, doamna Ana Maria Badea, prof. consilier școlar, doamna Aurelia Carmen Șerban, prof. logoped, doamna Simona Zamfira și prof. consilier școlar, doamna Mihaela Pătru.

Copiii au poposit pe „Insulele de Lectură” amenajate la nivelul fiecărei grupe, alături de invitații noștri, care i-au încântat cu povești fabuloase, iar la finalul activității au confecționat coperta cărții lor preferate, pe care au expus-o în cadrul grădiniței. Invitații au fost răsplătiți cu diplome de către preșcolarii Grădiniței „Academiei Piticilor”, care la rândul lor au răsplătit zâmbetele copiilor cu recompense dulci și ecusoane.

Activitatea a făcut parte din Programul naţional „Citeşte-mi 100 de poveşti”, un program de încurajarea a lecturii în grădiniţă şi în familie, iniţiativă a Asociaţiei OvidiuRo, sub egida proiectului „România Educată”.

ÎMPREUNĂ CREȘTEM VIITOARELE GENERAȚII DE CITITORI!

Mulțumim echipei CJRAE Argeș!

Conducerea Grădiniței „Academia Piticilor”

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.