Dragi părinți, bunici, îndrumători și profesori,

Fundația Copii în Dificultate a dat startul unuia dintre cele mai frumoase concursuri de pictură din 2023!

Moş Crăciun nu este doar despre o persoană, ci este mai mult decât atât: este despre miracole, bunătate, iubire, empatie şi altruism!

Dacă copilul tău este talentat, acum are ocazia să se exprime artistic și să facă cu ajutorul tău și o faptă bună!

Aflat la prima ediţie, concursul de față a fost gândit pe două direcții, încurajând – pe de o parte – creativitatea și exprimarea artistică, iar pe de altă parte cultivând altruismul și empatia față de copilașii noștri cu boli neurologice grave de la CID.

Astfel, dacă puiul tău are între 7 și 14 ani, îl poți înscrie la acest concurs! Înscrierea se face odată cu trimiterea lucrării prin completarea formularului pe care îl veţi putea găsi accesând REGULAMENTUL de pe site-ul: https://www.cid.org.ro/concursul-national-de-pictura-mos…/.

Vă aducem în atenție faptul că juriul acestui concurs va fi alcătuit și din membri de specialitate din domeniul artelor frumoase, astfel încât copilul dvs. se va putea bucura de o jurizare profesională!

Vor exista trei categorii de vârstă (7-9 ani, 10-12 ani şi 12-14 ani), iar pentru fiecare categorie vor exista câte trei premii.

INTRAȚI ACUM PE SITE ȘI AFLAȚI MAI MULTE DESPRE REGULAMENT ȘI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE!

Vă urăm SUCCES TUTUROR!

Atenţie: Mai aveţi la dispoziţie numai 7 zile în care vă puteţi înscrie cu lucrarea la concursul nostru!!!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.