– Salvatorii montani nu au o meserie periculoasă, ei doar se plimbă pe munte și petrec timp în natură!
– Salvatorii montani nu au nevoie de consiliere psihologică, nu merită sporuri și nici să iasă mai repede la pensie, deoarece nu au contact cu situații și imagini care îi pot afecta emoțional și nici nu există uzură fizică și psihică în urma activității pe care o desfășoară zi de zi!
– Serviciile Salvamont trebuie să reducă numărul de salvatori montani pentru a îndeplini condițiile legale și a reduce deficitul bugetar! Împreună cu ieșirea la pensie la 65 de ani, dragi turiști să nu fiți surprinși dacă timpii de răspuns se vor lungi și extracția din zona montană dificilă se va desfășura din ce în ce mai anevoios. Vom fi din ce în ce mai puțini și mai bătrâni!…

Indiferent de ce va decide legiuitorul, salvatorii montani vor continua să își desfășoare activitatea cu profesionalism 24 de ore din 24!

O să continuăm să ne pregătim și să intervenim cu profesionalism, în cel mai scurt timp, pentru a vă salva, indiferent de cât de periculoase vor fi acțiunile de salvare!

Chiar dacă avem un deficit enorm de personal, o să răspundem POZITIV în continuare la toate cazurile la care suntem solicitați să intervenim!

Suntem ferm convinși că, pentru forul decizional, siguranța oamenilor primează și, în acest sens, va aproba în cel mai scurt timp memorandumurile depuse de către Serviciile Publice Salvamont, evitând, astfel, punerea în pericol a turiștilor și a cetățenilor din România!

În ciuda tuturor greutăților impuse de prevederile legislative, Consiliul Județean Argeș şi Salvamont Argeș – Mereu împreună pentru siguranța dumneavoastră în munți!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.