# Vino la Hotel Piscul Negru de Paște! Vacanța perfectă poate fi chiar în inima munților!!!

Vă invităm să sărbătorim împreună Paştele într-o atmosferă plăcută, de basm, cu formaţia Fun Music Band şi să degustați specialitățile noastre în restaurantul hotelului.

Un loc unde vei descoperi peisaje de vis, locuri misterioase, ape minerale, dar şi tradiţionalele trasee de munte, Hotel Piscul Negru redefineşte relaxarea, fiind situat în inima pădurilor, într-un cadru natural ce îmbină liniştea naturii cu aerul proaspăt al peisajului montan.

Profitați acum și rezervați un weekend de vis, la Cota 1200 în Munții Făgăraș!

RESTAURANTUL

Restaurantul Hotelului Piscul Negru este o incintă deosebit de elegantă și luminoasă. Fiind înconjurat de ferestre înalte, interiorul restaurantului este scăldat în lumină naturală și oferă celor care iau masa la interior o priveliște de neuitat către văile și pădurile care înconjoară hotelul.

Vă așteptăm cu o gamă largă de platouri tradiționale, dar și din bucătăria internațională. Păstrăvăria din curtea hotelului asigură o sursă proaspătă și curată de pește pentru preparatele din meniul nostru.

CAMERELE

Camerele și apartamentele elegante ale hotelului nostru reprezintă paradoxul perfect, oferind condiții de lux la poalele munților, în mijlocul sălbăticiei. Deși hotelul este poziționat la doar 50 de metri de Transfăgărășan, în camere rămâne liniște.

Hotelul este protejat atât de un rând de brazi care blochează majoritatea zgomotului, cât și de ferestre de înaltă calitate care asigură o liniște deplină, conţine 8 apartamente, 15 camere duble şi 2 mansarde.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.