Deputații Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, împreună cu subprefectul Ciprian Neculăescu, primarul Petre Ionel Boncoi și viceprimarul Ionuț Manea au ajuns vineri cu ajutoare la cele 7 familii din Valea Mare Pravăț greu încercate după ce un incendiu violent le-a distrus casele pe 15 februarie. Cei 22 de membri ai familiilor respective au primit pături, alimente, precum și produse de igienă, dar și lapte praf pentru copii.

„Solidaritatea și omenia sunt elementele definitorii ale umanității noastre. Prin gestul de astăzi încercăm să determinăm și alte persoane și instituții să facă astfel de acțiuni. Trebuie să fim alături de acești oameni până le reintră viața în normal!”, a spus deputatul Simona Bucura-Oprescu.

„Iată că avem și noi aici, aproape, drame profunde, așa cum am văzut că sunt și în Ucraina unde este război și ne confruntăm cu un aflux de refugiați. Suntem alături de acești oameni din Valea Mare Pravăț care au fost afectați de incendiu. Înainte de toate, omenia contează!”, a declarat deputatul Nicolae Pavelescu.

„PSD a fost și este alături de oameni. Așa se întâmplă și acum, aici, la Valea Mare Pravăț, unde am dorit să oferim sprijinul nostru acestor familii greu încercate. Dacă vom fi solicitați, vom mai veni cu ajutoare”, a spus şi deputatul Remus Mihalcea.

„Misiunea noastră astăzi – dăruirea! Faptele bune se fac împreună. Împreună dăruim speranță. Dorința de a ajuta oamenii vine din dragoste, din respect, atât față de alții, cât și față de tine. Suntem oameni, suntem definiți de acțiunile noastre, iar ceea ce schimbă în bine lumea sunt adesea gesturile”, a fost declaraţia subprefectului Ciprian Neculăescu.

„Am solicitat sprijinul organizației PSD Argeș, care a răspuns prin acest gest deosebit. Mulțumesc mult pentru ajutor în numele acestor familii! Am început și reconstrucția caselor avariate, și până vor fi finalizate lucrările o parte dintre sinistrați vor sta la rude, iar pentru alte persoane am amenajat o sală de clasă la o școală”, a încheiat primarul Petre Ionel Boncoi.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.