Ca și la ediția acestui an a Simfoniei Lalelelor, studenți ai Universității din Pitești, coordonați de către președintele Asociației Studenților Universității Pitești, Cristian Popescu, au fost alături de organizatorii Zilelor Municipiului Pitești, ca voluntari, având un rol important în buna desfășurare a evenimentelor ce au marcat sărbătoarea orașului, Pitești Fest 2022.

Timp de trei zile, între 20 și 22 mai, zeci de tineri voluntari au oferit informații și sprijin vizitatorilor Parcului „Lunca Argeșului”, au contribuit la supravegherea zonelor intens circulate din spațiul generos al parcului și au semnalat fiecare situație care necesita intervenția celor responsabili în a menține curățenia sau buna întreținere a zonelor de agrement. Bucuria lor de a participa și la activități – dansul sincron latino street pe ritmuri de bachata a fost o încântare pentru privitori – a molipsit publicul piteștean, aducând un plus de vibrație pozitivă la atmosfera de sărbătoare!

Municipalitatea le mulțumește pentru efortul lor entuziast, pentru responsabilitatea asumată cu maturitate și pentru energia tinereții împărtășită cu cei prezenți la toate manifestările în aer liber ale Zilelor Piteștiului!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.