Cu acest prilej au fost sărbătoriți medicii veterinari din Argeș, acei oameni cu suflet mare care își dedică viețile pentru îngrijirea și protejarea sănătății animalelor.

La invitația directorului DSVSA Argeș, dr. Sorin Sorescu, la eveniment au participat și au ținut scurte alocuțiuni președintele interimar al Senatului României, Alina Gorghiu, președintele Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală din Senatul României, George Scarlat, Alexandru Nicolae Bociu, președinte ANSVSA și prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

În ultimii ani, grație profesionalismului și implementării unui management performant, dr. Sorin Sorescu a reușit să îmbunătățească comunicarea instituțională dintre specialiștii direcției cu medicii veterinari și cu agenții economici. Problemele sunt rezolvate rapid și comunicarea se face eficient și prin respect reciproc.

Cu un manager implicat și serios, DSVSA Argeș a câștigat patru proiecte pe fonduri europene, derulează un proiect-pilot pentru România de sterilizare a câinilor și pisicilor și a demarat un proiect național privind risipa alimentelor.

„Am tot respectul pentru medicii veterinari. Rolul dumneavoastră în societate este major. Aveți în grijă nu doar sănătatea animalelor, ci și sănătatea publică. Și vă asigur că veți avea tot sprijinul meu pentru a vă întări și mai mult colaborarea Senatului cu specialiștii dumneavoastră pentru a elabora și adopta un cadru legislativ specific profesiei care să fie corect, aplicabil, aliniat la standardele europene și adaptat vremurilor actuale”, le-a transmis Alina Gorghiu veterinarilor prezenți.

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.