Douăzeci şi patru de jucători se vor urca vineri dimineață în autocarul spre Curtea de Argeș, destinaţia aleasă de Corvinul pentru stagiul de pregătire din această vară. „Corbii” vor sta până la finele săptămânii viitoare în Argeş, acolo unde au programate trei partide de verificare.

Primul test va fi pe 16 iulie, cu divizionara terță ACS Muscelul Câmpulung Elite, de la ora 11:00. Al doilea amical se va disputa în compania celor de la FC Argeș, pe 19 iulie, tot de la ora 11:00, în vreme ce în ultimul joc, formația hunedoreană se va deplasa la Mioveni, pentru confruntarea cu echipa din localitate – joc programat tot de la ora 11:00.

”După aproape trei săptămâni de pregătire, eu spun că suntem pe drumul cel bun, sunt chiar mulţumit de cum au lucrat băieţii până acum, cu atât mai mult cu cât am alternat zilele în care am avut două antrenamente zilnice.

Am ales aceeaşi locaţie de cantonament ca și anul trecut pentru că am întâlnit acolo condiţii foarte bune, terenuri bune de antrenament, de refacere şi, bineînţeles, parteneri de antrenament în proximitate.

Ne vor prinde bine aceste trei teste de verificare. Mă interesează ca toţi jucătorii să fie bine, implicit şi cei nou-veniţi, să se integreze repede în grupul bun pe care l-am format aici. Am încredere că la startul sezonului vom arăta aşa cum îmi doresc”, a spus antrenorul Florin Maxim pentru liga2.ro, înainte de stagiul de pregătire de la Curtea de Argeș.

Țintarul pentru noua stagiune a Ligii 2 se va stabili pe 20 iulie, de la ora 12:00, la sediul FRF, iar prima etapă se va disputa pe 5 august.

Lotul deplasat de Corvinul Hunedoara în cantonamentul de la Curtea de Argeș:

Portari: Blaga, Lefter, Roman.
Jucători de câmp: Iacob, Lupușor, Elton da Silva, Lică, Pop, A. Nicolae, Velisar, Manolache, Neacșa, Bradu, Chindriș, Antonov, Hrezdac, Pîrvulescu, S. Ion, Mitran, Pocioian, Predică, Lupu, Coman, Hergheligiu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.