Astăzi au fost programate ultimele jocuri din cadrul turneului final al Ligii de Junioare U17, ediția 2021/2022. La competiția găzduită de orașul Cluj-Napoca s-au întâlnit câștigătoarele grupelor valorice din Liga A, alături de cel mai bun loc 2: AFC Universitatea Olimpia Cluj (câștigătoarea Grupei A1), ACS Vulpițele Galbene Roman (câștigătoarea Grupei A2), AFC Fair Play București (câștigătoarea Grupei A3) și Fotbal Club Argeş (cel mai bun loc 2 din cele 3 grupe).

Vineri, în semifinalele acestei întreceri, FC Argeș a trecut cu 2-0 de ACS Vulpițele Galbene Roman, iar Universitatea Olimpia Cluj a dispus cu 5-0 de Fair Play București.

Ziua de sâmbătă a fost deschisă de finala mică, dintre Vulpițele Galbene Roman și Fair Play București, care a fost câștigată de formația bucureșteană cu 2-1. Golurile au fost înscrise de Elena Severin (73)/Mihaela Mardari (41) și Alexandra Dragomir (61). În urma acestui rezultat, Fair Play București a încheiat pe podium turneul final.

În finala pentru trofeul de campioană a sezonului s-au duelat FC Argeș și U Olimpia Cluj. Formația clujeană s-a impus cu 4-0 în ultimul act, grație golurilor înscrise de Ana Maria Filip (5, 53), Karina Bede (59) și Andreea Pînzariu (66). Trofeul pentru jucătoarea finalei a ajuns la Ana Maria Filip, autoare a unei ”duble” în partida cu FC Argeș. Cele două echipe s-au întâlnit și în precedenta ediție de campionat, dar la Under 15, câștig de cauză având tot ardelencele.

Lotul FC Argeș U17: Mihaela Din, Georgiana Timiș, Roxana Popescu, Ancuța Iliescu, Elisa Pîrvu, Raisa Dumitru, Cristina Crudu, Ariana Marin, Natașa Diaconu, Andreea Matei, Roxana Gîngoe, Ruxandra Bîngă, Alexandra Dumitrică, Andreea Bădoi, Ramona Roșioru, Beatrice Vasile, Teodora Ungheanu, Ana Zărnescu, Oana Craioveanu. Antrenor: Mihai Cîrstea.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.