# A marcat: Achim (min. 85, pen.).

FC Argeș a ratat șansa de a juca o nouă finală de Cupa României după cea din 1965, pierdută în fața Universității Cluj. După ce a învins cu 2-0 în tur, FC Voluntari s-a impus la limită și în returul semifinalei de miercuri seară, de la Pitești.

Unicul gol al partidei din Trivale a fost marcat pe finalul întâlnirii dintr-un penalty. Argeșul a avut șansa de a spera la o ”remontada” istorică, însă căpitanul Ionuț Șerban a ratat o lovitură de pedeapsă în debutul părții secunde.

Mihai Popa, portarul ilfovenilor, a fost în zi de grație, reușind să pareze șuturile lui Șerban, Tofan și Dumitru. Și Alexandru Greab a închis bine buturile echipei noastre la șuturile lui Briceag și Nemec.

FC Argeș a jucat în inferioritate numerică în ultimele zece minute după ce Boldor a fost eliminat în urma unui duel cu Tavares. La acea fază, centralul Cojocaru a dictat și lovitură de pedeapsă pentru ilfoveni, penalty-ul fiind transformat cu mare siguranță de Cosmin Achim.

Cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar, mijlocașul Vadim Rață a încasat al doilea galben în timp ce se afla pe banca de rezerve. În cealaltă semifinală, programată joi, de la ora 19.30, în Bănie, s-au întâlnit Universitatea Craiova și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-1. În tur, covăsnenii s-au impus la Sfântu Gheorghe, scor 2-1. Finala Cupei României se va disputa între FC Voluntari şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Miguel (min. 37 Boldor), Latovlevici – Meza Colli (min. 74 Palic), Raynov (min. 74 Dumitrașcu) – Dumitru, Şerban, Tănase (min. 74 Fatai) – Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță.

FC Voluntari: Popa – Ciobotariu (min. 80 Achim), Tamaș, Armaş, Briceag (min. 80 Vlad) – Droppa, Raţă (min. 62 Meleke) – Varzim, I. Gheorghe (min. 62 Tavares), Lopes – Nemec (min. 77 Fulop). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonașe galbene: Dumitrașcu, respectiv Rață, Fulop, Droppa. Cartonașe roșii: Boldor (83), respectiv Rață (86). Arbitru: Adrian Cojocaru (Galaţi). Asistenți: Mihai Marica (Bistriţa), Ciprian Danşa (Satu Mare). Observatori: Mihai Andrieș, Andrei Ioniță.

Fotbal Club Argeş Piteşti. Foto: Gabriela Neacșu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.