# A marcat: Larie (min. 34).

FC Argeș nu mai poate termina acest play-off mai sus de locul 6, indiferent de rezultatul din partida cu FC Voluntari, din ultima etapă a acestei faze a competiției. Echipa noastră a pierdut la limită, scor 0-1, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu Farul Constanța, din runda cu numărul 9 a play-off-ului.

Chiar dacă au cedat în meciul de la Ovidiu, alb-violeții au lăsat o impresie destul de bună, iar dacă erau mai inspirați la finalizare, puteau pleca neînvinși. Piteștenii au avut șansa de a deschide scorul la jumătatea primului mitan prin Fatai, însă atacantul nigerian a fost blocat de Aioani. Câteva minute mai târziu, constănțenii au marcat prin Larie în urma unei faze fixe care a prins pe picior greșit defensiva argeșeană.

În partea secundă a întâlniri, Cristi Dumitru și Honciu i-au testat reflexele portarului dobrogean, însă de fiecare dată portarul Aioani s-a opus. Cu opt înfrângeri și o singură victorie, FC Argeș ocupă locul 6 în play-off, cu o zestre de 27 de puncte, cu patru mai puține decât FC Voluntari, ocupanta locului 5 a ierarhiei.

Caseta tehnică:

Farul: Aioani – Boboc (min. 46 Dussaut), Mladen (min. 15 Nedelcu), Larie, De Nooijer – Artean, A. Ciobanu (min.70 Radaslavescu), Grameni – Purece (min. 46 Sali), Pitu, Ad. Petre (min. 64 Jefte). Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Argeş: Greab – Tofan (min. 84 Latovlevici), Dobrosavlevici, Turda, Muşat – Rainov, Şerban (min. 64 Honciu) – Işfan, Palic (min. 64 Arias), Dumitru (min. 64 Tănase) – Fatai. Antrenor: Andrei Prepeliță.

Cartonașe galbene: De Nooijer, Larie/Tofan, Dumitru, Raynov, Șerban, Turda. Arbitru: Marcel Bîrsan. A1: Sebastian Gheorghe. A2: Imre Laszlo Bucsi. Observatori: Marian Bucurescu, Adrian Comănescu.

Fotbal Club Argeş Piteşti. Foto: Gabriela Neacșu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.