# Au marcat: Șerban (min. 2), respectiv Damașcan (min. 77).

FC Argeș a irosit încă o șansă de a se apropia de zona locurilor de play-off după ce a remizat, 1-1, în confruntarea de miercuri seară, de pe propriul teren, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din runda cu numărul 20 din Casa Liga 1.

Piteștenii au început foarte bine partida și au deschis scorul după 2 minute prin căpitanul Ionuț Șerban, care a trimis în plasă după ce l-a driblat pe Ninaj. Același Șerban a fost aproape de a realiza „dubla”, însă Roland Niczuly a respins miraculos lovitura liberă bătută excelent de mijlocașul argeșean. Replica covăsnenilor a fost dată de Ashkovski, care a zguduit transversala cu un șut din afara careului. Chunchukov a fost și el foarte aproape de a restabili egalitatea la o ieșire greșită pe o centrare a lui Greab.

După pauză, același Greab a respins în bară lovitura de cap a lui Mitrea. Ashkovski i-a salvat pe oaspeți de la primirea unui nou gol, după ce a scos de pe linia porții lovitura de cap a lui Cristi Dumitru. Trupa lui Cristiano Bergodi a reușit egalarea în minutul 77, prin nou-intratul Vitalie Damașcan. Sepsi putea da lovitura pe finalul partidei, însă Greab a scos din vinclu lovitura liberă bătută în forță de Ștefănescu.

În urma acestei remize, FC Argeș a rămas pe locul 8 al clasamentului, cu 28 de puncte, cu 3 mai puține decât Universitatea Craiova, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Următorul meci al echipei noastre, ultimul din acest an, este programat duminică, de la ora 16.00, în deplasare, cu CFR Cluj, campioana României.

Caseta tehnică

FC Argeş: Greab – Viana, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Dumitru (min. 75 Ișfan), Şerban (min. 85 Fatai), Dumitraşcu (min. 79 Tofan) – Arias (min. 80 Said). Rezerve neutilizate: Croitoru – Boldor, Muşat, Honciu, Palic. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Ashkovski (min. 71 Bărbuţ), Păun, Fofana (min. 71 Gonzalez), Golofca (min. 76 Damașcan) – Achahbar (min. 46 Ştefănescu), Chunchukov (min. 73 Luckassen). Rezerve neutilizate: Began – Bojic, Tincu, Ispas. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Stadion: „Nicolae Dobrin”. Spectatori: 700. Cartonaşe galbene: Turda, Şerban/Dumitrescu, Păun. Arbitru: Radu Petrescu. A1: Daniel Mitruţi. A2: Elorian Vişan. Observatori: Octavian Goga, Cornel Sorescu.

Fotbal Club Argeş Piteşti. Foto: Gabriela Neacșu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.