FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Farul Constanța, partidă programată duminică, 17 octombrie 2021, de la ora 15.00, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”. Prețurile tichetelor sunt cuprinse între 15 și 25 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.

Biletele pot fi cumpărate de la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, dar și de la Magazinele Favorit. Duminică, în ziua partidei, tichetele pot fi achiziționate şi de la casele de bilete ale Stadionul „Nicolae Dobrin”, care se vor deschide la ora 12.00. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/. Copiii cu vârsta de până în 14 ani au gratuite la meciul FC Argeș – Farul Constanța.

Locaţii Magazinele Favorit: cartierul Trivale, Complex 2; strada Exerciţiu, lângă Asirom; strada Crinului, complexul alimentar. Program Case Bilete Stadionul „Nicolae Dobrin”: duminică, orele 12.00-15.00.

Important! Conform Hotărârii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la meci pot participa până la 50% din capacitatea stadionului şi doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Tribuna a II-a a Stadionului „Nicolae Dobrin”. Aceștia trebuie să fie însoțiți pe stadion de un adult.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.