Semifinalele din prima zi, 26 august, vor pune față în față echipele cu forțe proaspete, ambiții și noutăți atractive.

CSM Târgu Jiu va întâlni CSM București într-un joc deschis vitezei și angajamentului, de la 15:00, iar HC Dunărea Brăila va juca în a doua semifinală cu vicecampioana CS Rapid București, de la 17:30.

Finala mică va avea loc de la ora 15:00, în 27 august. Învingătoarele din semifinale vor juca cu trofeul pe masă, de la 17:30.

Suporterii au așteptat cu emoție revederea cu favoritele, pe care le vor încuraja pentru a obține trofeul râvnit de cele mai bune echipe ale handbalului românesc.

Vor putea vedea la lucru jucătoarele recent transferate și integrate în sistemele de joc gândite pentru performanțele pregătite de antrenori și obiectivele pe care și le-au propus.

Fiecare va căuta să-și demonstreze valoarea încă de la începutul noului sezon, prin câștigarea Supercupei României. Publicul va lua pulsul competiției într-o atmosferă de fair-play, specifică pentru competițiile handbalistice.

Cele mai bune să câștige!

Vă invităm să luați parte la sărbătoarea începutului de sezon handbalistic, în Pitești Arena!

Federația Română de Handbal

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.