Echipa galben-verde s-a impus sâmbătă cu 1-0 în amicalul cu Rapid. Partida s-a disputat de la ora 11.00 pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Gazdele au deschis scorul încă din prima repriză, prin Blănaru. Acesta a finalizat din careu, după o pasă filtrantă a lui Vereș, în minutul 14. În acest meci antrenorul Pelici mizat pe o formulă inedită, cu mai mulți titulari care în meciurile oficiale au fost rezerve.

Acesta a fost al patrulea duel între CS Mioveni și Rapid din acest sezon. Două dintre partide au fost oficiale: victorie a lui Rapid în etapa a doua și calificare a giuleștenilor, la 11 m, în 16-imile Cupei. Ambele jocuri s-au disputat la Mioveni. Cele două formații au mai jucat un amical în vară, la Brașov, meci în care s-a impus Rapidul cu 2-1. Pentru bucureşteni nu este ultimul meci disputat la Mioveni. Giuleștenii vor evolua pe Stadionul Orăşenesc duminică, în campionat, cu CFR.

În victoria de sâmbătă, la CS Mioveni au început partida: Justin Popescu – Dorinel Oancea, Guilherme Garutti, Alexandru Iacob, Ionuț Burnea, Szilard Vereș, Adrian Chierpka, Emanuel Dat, Ștefan Blănaru, Valentin Coșereanu, Andrei Cristea. Antrenor: Alexandru Pelici. Pe parcurs au intrat și ceilalți componenți au lotului, cu excepția lui Moussa Sanoh, Răzvan Ducan și Daniel Toma. Aceștia au fost plecați la loturile naționale. De asemenea, nici Valentin Sima, Bogdan Preda și Andrei Panait nu au jucat.

La Rapid au jucat: Virgil Drăghia – Claudiu Belu, Cristian Săpunaru, Anestis Nastos, Alin Demici, Ljuban Crepulja, Raul Costin, Nicolae Carnat, Saifeddine Alami, Cătălin Hlistei, Younes Marzouk. Antrenor: Mihai Iosif. Au mai intrat: Leasă, Stahl, Dandea, Grigore, Morais, Florică, Barbu şi Bălan.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.