Deși nu merită, îi voi răspunde public fostului meu coleg Pnl-ist, ajuns în partid, recunosc, la recomandarea mea. Îmi asum această greșeală, a demonstrat că nu este capabil să facă administrație și nu are caracter!

După un eșec usturător în urma alegerilor locale, își arată frustrarea în postări critice la adresa edilului-şef și a echipei de la Primăria Pitești, neadevărate și nefondate.

După o manipulare grosolană a opiniei publice în timpul campaniei electorale, cu teme sensibile, acum reia, poate pentru campania următoare, acțiunile defăimătoare la adresa celor care construiesc cu adevărat, poate, poate dă frumos la DNA. Alina.

Ieri, în ședința de Cosiliu Local, Coteț și consilierii lui s-au abținut de la vot în cazul proiectelor de investiții propuse pe ordinea de zi.

În tot acest mandat, Coteț nu a reușit să propună și să implementeze niciun proiect pentru orașul pe care afirmă, mincinos, că-l iubește. Dacă nu a avut nicio reușită, de ce să credem acum că are intenții bune și nu minte?

Coteț, dacă nu ești în stare să bați un cui, cum vei reuși să faci 10 poduri peste râul Argeș, așa cum ai promis?

#NuMaiMinti!