Aşa cum am informat la momentul potrivit, la Curtea de Argeş se va construi un bloc de locuinţe sociale. Gheorghe Greavu, şeful Biroului Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, a oferit mai multe detalii în această dimineaţă:

„În data de 4 iulie s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea blocului de care facem vorbire. Este o lucrare finanţată de Ministerul Dezvoltării, prin Programul de construire a locuinţelor sociale. Se va construi un bloc cu parter şi trei etaje, cu parcare subterană şi va avea 35 de garsoniere şi 10 apartamente, cu un total de 45 de spaţii de locuit. Criteriile de acordare au fost stabilite împreună cu reprezentanţii ADP (n.r. – dna Adriana Conway) şi DAS Curtea de Argeş (n.r. – dna Mariana Moise). După ce vor fi construite şi predate către aceste servicii şi direcţii din cadrul Primăriei Municipale, o comisie formată la nivelul instituţiei va analiza cererile şi va atribui aceste locuinţe sociale beneficiarilor, în funcţie de punctajele obţinute de fiecare dosar.

În aceste momente se sapă fundaţia blocului, unde va fi turnat radierul şi va fi primul nivel, cel al parcării. Termenul de execuţie este de 22 de luni. Au trecut primele 3, care au constat în proiectarea blocului şi mai sunt 19 luni de execuţie propriu-zisă”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.