Celebrul pod de la Căteasca înseamnă timp pierdut pentru cetăţenii noştri, bani cheltuiţi degeaba, un ocol de 25 de kilometri şi mulţi nervi. Cred că autorităţile locale şi cele judeţene ar fi putut colabora mult mai bine pe acest subiect care, fără vina lor, afectează cetăţenii din comuna noastră şi nu numai.

După 9 iunie voi face toate diligenţele necesare în aşa fel încât situaţia aceasta să se remedieze cu celeritate, dincolo de termenele legale prevăzute de instanţe şi stadiul juridic al cercetărilor în această speţă.

Vă reamintesc că Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri Argeş a montat la intrările pe pod parapet din beton, astfel încât accesul a fost interzis. Înţeleg şi poziţia RAJDA, însă autorităţile trebuie să îi înţeleagă înainte de toate pe cetăţeni.

Nimeni nu scoate o vorbă despre cum se poate rezolva această problemă şi toţi se prevalează de faptul că exista un proces pe rol. Dacă procesul durează 10 ani, cetăţenii ce vină au?…

Un primar cu adevărat implicat ar fi găsit o soluţie cu specialiştii de la Consiliul Judeţean Argeş şi de la Regia de Drumuri, însă dacă administraţia locală de la Căteasca a fost mai ocupată cu arendarea de terenuri decât cu problemele comunităţii, este normal că nimeni din celelalte instituţii nu a avut interesul să-l tragă pe primar de mână şi să îi rezolve problemele din ogradă.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.