Noi, la Consiliul Județean, ne continuăm programul de modernizare a drumurilor județene. Am venit să dăm o veste bună aici, locuitorilor din Valea Nandrii. Am semnat contractul de execuție pentru modernizarea unui tronson de 2.8 kilometri a DJ 731D din satul Valea Nandrii, comuna Dârmănești!

Domnul Ion Dumitrache, un mare susținător al asfaltării acestui drum, își vede visul cu ochii. Am semnat documentele pentru ca acest drum, cu o lungime de aproape 3 kilometri, să fie modernizat. Insistențele domnului primar au dus la ceea ce credem noi că este o realizare a Consiliului Județean Argeș.

Așa cum i-am obișnuit pe argeșeni, și aici modernizarea înseamnă respectarea unor standarde europene, cu rigole, cu șanțuri betonate, cu acces la proprietăți. Vor fi respectate condițiile impuse de nivelul de civilizație pe care domnul primar vrea să îl aducă în comuna Dârmănești.

Am modernizat, până la această oră, peste 220 de kilometri de drumuri județene la standarde europene. Obiectivul meu este să asfaltăm toate drumurile în interiorul localităților!

Am fost la Valea Nandrii și am stat de vorbă cu cetățenii împreună cu vicepreședintele Marius Nicolaescu și administratorul județului Cristian Puiu, cu primarul localității, Emilian Ciolan, primarul din Coșești, Nicolae Pană, candidatul PSD la Primăria Micești, Nicolae Olteanu.

Acest drum este unul tranzitat și face legătura între Micești, Coșești și mai departe spre Pietroșani. În zilele următoare, antreprenorul lucrării va trece la organizarea de șantier.

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.