În paralel cu lucrările fără precedent de modernizare a Drumurilor Județene 503 și 504 cu fonduri europene, Consiliul Județean are în derulare și multe alte lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere cu bani din fonduri proprii sau de la bugetul de stat.

O astfel de investiție este și cea de pe DJ 702G Recea (A1)-Catanele-Coşeri-Căteasca-Răteşti.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, a fost astăzi la Rătești, acolo unde, împreună cu primarul Cornel Petrică și cu administratorul public al județului, Cristi Puiu, a verificat stadiul lucrărilor de modernizare. Acestea se desfășoară într-un ritm alert, așa cum se întâmplă și în alte zone din județ cu investiții similare.

„Argeșul are una dintre cele mai mari rețele de drumuri din țară, fie că vorbim despre drumuri naționale, județene sau locale. În acest mandat am făcut investiții-record în reabilitarea și modernizarea drumurilor județene, iar o astfel de investiție este și aici, la Rătești. Răspundem astfel nevoii oamenilor de a avea căi rapide și sigure de acces dintr-o zonă în alta a județului și pentru a asigura legăturile cu județele vecine. Suntem alături de primarul Cornel Petrică pentru a realiza ceea ce își doresc cetățenii, așa cum susținem toate comunitățile din județ pentru a se dezvolta!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Vreau să îi mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă și Consiliului Județean pentru tot sprijinul acordat nu doar pentru acest proiect de modernizare a DJ 702G, ci și în alte investiții. Fără susținerea dumnealui și a echipei PSD, comuna Rătești nu ar fi beneficiat de investițiile pe care toți cetățenii le apreciază acum. Vom continua să facem echipă pentru comuna Rătești și locuitorii săi!”, a declarat Cornel Petrică.

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.