Sunt convins că, așa cum a fost și în cazul primarului Cristian Gentea, mulți dintre dumneavoastră sau rude ale dumneavoastră ați beneficiat de servicii medicale de calitate în spitalele din Argeș. Sigur că da, ne dorim să fie totul la standardele cele mai înalte. La fel ca în toate spitalele din țară, la fel ca în orice domeniu de activitate, sunt oameni și oameni.

Din nefericire, cazurile negative sunt întotdeauna mai mediatizate decât cele pozitive. Iar la imaginea negativă, pe care cea mai mare parte a cadrelor medicale sunt nevoite să o suporte în mod nemeritat, au contribuit și campaniile plătite cu bani grei de adversarii politici, care nu au făcut altfel nimic pentru a-și aduce până și cea mai mică contribuție posibilă, deși erau obligați prin lege.

Pentru mine, sănătatea argeșenilor chiar este o prioritate. În ultimii ani, Consiliul Județean Argeș a investit direct peste 70 de milioane de euro în spitalele din Argeș. La acestea se adaugă investiții derulate direct de managementul celor 9 spitale pe care le avem în administrare.

Spitalul de Pediatrie este unul din cele mai moderne din țară, Spitalul Județean va beneficia în curând de condiții și aparatură medicală la cel mai înalt nivel. Iar vechile clădiri vor fi reabilitate pe proiectele care sunt deja în diferite stadii de implementare.

Consiliul Județean administrează spitalele, adică infrastructura și contribuie la îmbunătățirea tehnologiei medicale, dar actul medical nu este în atributul nostru. Ministerul Sănătății și DSP gestionează personalul și activitatea acestuia. Cu toate acestea, încercăm, și de multe ori am și reușit, să atragem noi medici în Argeș, pentru că una din marile probleme, inclusiv în actul medical, este lipsa de medici pe anumite specializări, o problemă acută la nivel național. În curând va începe și construcția blocului din Ștefănești destinat special medicilor care vin să lucreze aici din afara județului!

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.