VIDEO: „Mulțumim Piteștiului pentru condițiile oferite aici!”

Naționala feminină de volei a României va juca joi, de la ora 17:00, în Pitești Arena, al doilea meci pe teren propriu în grupa B a Golden League. „Tricolorele” vor întâlni Cehia, locul 10 în clasamentul european, și își doresc o nouă victorie după cea obținută în partida tur, de la Ostrava (3-1).

Înaintea partidei cu Cehia a avut loc o conferință de presă la Primăria Pitești, la care au fost prezenți antrenorul reprezentativei României, Guillermo Naranjo Hernandez și căpitanul „tricolorelor”, Adelina Ungureanu. Gazde au fost primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și antrenorul echipei de volei FC Argeș Pitești, Paul Bogdan.

„Mulțumim, Pitești, pentru felul cum echipa națională a fost primită aici. Ne bucurăm de toate condițiile. Ne antrenăm și jucăm într-o sală ultramodernă, ne simțim foarte bine. Vrem acum să facem un rezultat bun care să mulțumească pe toată lumea”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo.

„Piteștiul este o gazdă primitoare pentru echipa României. Sper ca joi să obținem un nou succes în Golden League și să ne apropiem de calificarea în semifinale. Am încredere în echipa mea și vom lupta pentru a câștiga!”, a spus căpitanul României, Adelina Ungureanu.

Primarul Cristian Gentea a urat succes echipei României în partida cu Cehia, ultimul de pe teren propriu în Grupa B. Dacă România se va califica în semifinalele Golden League, meciul cu viitoarea adversară va avea loc tot la Pitești.

Biroul de presă al F.R. Volei

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply