Meciul din play-off, dintre FC U Craiova şi CS Mioveni, a fost marcat de destule incidente şi, din păcate, cel mai bun arbitru al ţării, Istvan Kovacs (rămas în această poziţie după operaţia pe cord pe care a suferit-o arădeanul Ovidiu Haţegan), a scăpat meciul din mână în ultimele momente.

Oaspeţii de la CS Mioveni au început în forţă şi, în min 7, Rusu a scăpat spre poarta gazdelor, fiind faultat grosolan de Diallo. Arbitrul Kovacs a luat decizia corectă, iar fundaşul gazdelor a fost eliminat.

A fost momentul în care fanii oltenilor au luat foc şi au declanşat o avalanşă de injurii asupra arbitrului de origine maghiară. Acesta a întrerupt partida pentru 4 minute din cauza scandărilor xenofobe.

La reluare, meciul a fost destul de echilibrat, însă la pauză s-a intrat la egalitate. În actul secund, argeşenii au deschis scorul în min. 59 prin Dumitriu. Acesta a înscris din centrul careului, după o centrare a lui Rusu de pe stânga, respinsă în faţă de portarul Popa.

Chiar dacă presiunea galben-verzilor a fost constantă la poarta oltenilor, de marcat au făcut-o gazdele, în min. 88, prin belgianul Huyghebaert, din careul mic, la o nesincronizare a apărării din Mioveni. În ultimele secvenţe ale partidei, portarul Popa l-a faultat în careu pe Blănaru, însă arbitrul Kovacs a închis ochii, iar meciul s-a terminat 1-1.

Caseta tehnică

FC U Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Baeten, Asamoah, Achim, Van Durmen – Compagno, Balan. Rezerve: Mogoşanu – Buşu, Paramatti, Pop, D. Albu, Marquet, Blidar, C. Albu, Sidibe. Antrenor: Nicolo Napoli.

CS Mioveni: Popescu – Rădescu, Garutti, Iacob, Scarlatache, Şerbănică – Lixandru, Dumitriu – Buziuc, Rusu, Trif. Rezerve: Ducan, Oancea, Burnea, Panait, Vereş, Coşereanu, Blănaru, Tomczyk, Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.