Dragi bascoveni,

Suntem în plină campanie electorală privind alegerile locale pentru Primar și Consiliu Local la nivelul localității Bascov, la nivelul Județului Argeș, pentru Președinte de Consiliu Județean și Consiliu Județean, dar și pentru reprezentanții României în Parlamentul European.

După cum știți, am luat decizia de a-mi depune candidatura atât pentru un nou mandat de Primar al Comunei Bascov, cât și pentru lista consilierilor locali PSD care urmează să facă parte din Consiliul Local al Comunei Bascov.

Această decizie a avut la bază experiența pe care am acumulat-o în domeniul administrației publice, continuarea tuturor proiectelor aflate în diferite faze de execuție și/sau derulare, precum și implementarea și promovarea unor noi proiecte, care să ducă la creșterea nivelului de trai și de confort, dar și creșterea potențialului localității Bascov.

Fiecare mandat pe care mi l-ați încredințat a reprezentat pentru mine o mare onoare, dar în același timp și responsabilitate, în efortul de îndeplinire a promisiunilor cu care am venit în fața dumneavoastră privind dezvoltarea continuă a localității Bascov, în deplin acord cu voința cetățenilor din comună.

Totodată, hotărârea de a candida pentru un nou mandat de Primar a avut la bază profilul celorlalți candidați, care, prin lipsa de experiență, viziune, pregătire profesională și nu numai, ar putea prejudicia comuna din punct de vedere administrativ, acest fapt putând conduce la o stagnare a gradului de dezvoltare a localității, afectând astfel, în mod direct, viața cetățenilor comunei Bascov.

Dragi cetățeni,

În toate mandatele mele am reușit să găsesc soluții tehnice și financiare legal constituite în vederea dezvoltării și modernizării continue a localității, în toate domeniile de activitate, după cum urmează:

• Dezvoltarea infrastructurii de drumuri și utilități.
• Educație, cultură, culte, sport, spații de recreere.
• Sănătate și protecție socială, locuri de joacă.
• Protecția mediului și gospodărire comunală.
• Iluminat public.
• Transport public de persoane modern.
• Poliție Locală și siguranța cetățeanului.

Dezvoltarea pe baza acestor domenii de activități se regăsește și în pliantele de prezentare pe care le veți primi din partea echipei PSD Bascov, pe durata campaniei electorale.

Viitorul nostru se află în mâinile noastre și pentru a ni-l face cum dorim, trebuie să colaborăm împreună cu încredere, pentru a găsi cele mai potrivite direcții de dezvoltare, astfel încât comuna noastră să devină locul în care locuim cu plăcere, locul unde familiile noastre se vor dezvolta armonios în siguranță și prietenie.

Misiunea Primăriei și a Consiliului Local Bascov este aceea de a mobiliza toate resursele umane, materiale și financiare dobândite la nivel local, regional, național și european, pentru implementarea proiectelor propuse.

Pentru reușita acestei misiuni trebuie să construim împreună printr-un proces de consultare publică, participare și planificare rațională a resurselor, capacitate de organizare și efort susținut.

În contextul progreselor înregistrate și a investițiilor realizate în Comuna Bascov, sunt convins că proiectul meu și al echipei mele de consilieri locali din partea PSD Bascov pentru perioada 2024-2028 va fi conform așteptărilor dumneavoastră și va duce localitatea Bascov în rândul celor mai dezvoltate localități de mediu rural din țară.

Am convingerea că prin votul dumneavoastră din data de 9 iunie 2024 vom continua toate proiectele aflate în desfățurare, dar și inițierea de noi proiecte menite să dezvolte și mai mult Comuna noastră.

Cu stimă, respect și prețuire pentru locuitorii
comunei Bascov, primar, Gheorghe STANCU