Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat, în data de 14 septembrie, începând cu ora 14:00, la sediul central din municipiul Călărași, un eveniment informativ destinat promovării oportunităților de carieră pentru absolvenții de studii superioare interesați să-și valorifice potențialul profesional în domeniul dezvoltării regionale. Liviu Gabriel Mușat, directorul general al ADR Sud-Muntenia, a prezentat, alături de directorii agenției, oportunitățile de angajare disponibile, obiectivele instituției, cerințele posturilor vacante și familiarizarea potențialilor candidați cu activitățile derulate de instituția amintită.

La eveniment au participat absolvenții de studii superioare din domeniile: tehnic, economic, juridic sau social, dornici să se alăture echipei noastre. Astfel, peste 50 de persoane din cele șapte județe ale Regiunii Sud-Muntenia, aflate în căutarea unui loc de muncă, au răspuns invitației agenţiei de a participa la eveniment.

Mai multe detalii puteți afla accesând link-ul următor: https://www.adrmuntenia.ro/adr-sudmuntenia-la…/news/1769.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.