Vestea bună ne-a dat-o în această dimineaţă dra manager al Spitalului Municipal, jr. Andreea Gheordunescu. Bucuroasă, domnia sa ne-a declarat următoarele: „Este vorba despre proiectul cu finanţare europeană Dotarea şi Echiparea Ambulatoriului, lotul II, în care a venit Computerul Tomograf. Mai avem încă destule echipamente care trebuie să ajungă şi le aşteptăm cu braţele deschise. Începând de astăzi va începe montarea Computerului Tomograf şi va dura ceva timp, pentru că nu este un procedeu uşor… Spaţiul destinat CT-ului a fost amenajat cu mult timp înainte, până la finalul anului trecut, conform normelor legale în vigoare, pentru că ştiam că trebuie să ne ajungă aparatul în ianuarie 2023.

Mai pot să vă spun că am primit şi un aparat de radiologie, extraordinar, generaţie 2022, fabricat în Franţa. Fără să exagerez, iar cei care mă cunosc bine ştiu că nu sunt omul care să arunce cu epitetele aiurea, când l-am văzut prima oară, la o instruire, m-am simţit teleportată într-un film SF, dacă doriţi dvs., ceva în genul Star Trek! Se poate folosi şi pentru bebeluşi, dar şi pentru persoane supraponderale, ceea ce este destul de dificil să găseşti la ora actuală pe piaţă… Aşa cum am spus, este de generaţie 2022, un aparat complex.

Veştile bune vor continua în perioada următoare, pentru că aşa cum am spus mai înainte, mai avem de primit destul de multe aparate medicale. Vor continua și proiectele la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, însă vom face vorbire despre ele la momentul potrivit!”, a încheiat managerul unităţii, jr. Andreea Gheordunescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.